Soalan Lazim Hejja Refresh

Sila Ambil Masa Baca Untuk Pemahaman Tentang Produk Hejja Refresh Dengan Lebih Baik.

Hejja Refresh boleh diambil oleh lelaki dan wanita yang mempunyai masalah resdung dan kulit.

Tidak disarankan. Kerana untuk ibu mengandung pengambilan apa apa makanan tambahan mesti mendapat nasihat dari doktor.

Boleh. Tiada masalah untuk minum Hejja Refresh bagi ibu mengandung, ia seperti makan buah Nenas secara natural. 

Pengambilan Hejja Refresh di boleh pada bila2 masa tetapi dicadangkan 2 jam sebelum atau selepas makan.

1 sachet sahaja untuk sehari. Kandungan dalam Hejja Refresh telah dioptimumkan sebaiknya untuk satu hari. Namun pengambilan lebih dalam sehari tidak menimbulkan sebarang masalah.

Hejja Refresh tidak perlu berdaftar dengan KKM kerana ia dikelaskan sebagai produk makanan (bukan kategori ubat-ubatan) dan TIDAK DIKAWAL oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD).

Hanya dengan 3 langkah mudah sahaja. Koyak sachet, bancuh dalam air dan minum. Ia akan meresap dengan pantas berbading pil / serbuk.

Expired date adalah 24 bulan selepas produk dikilangkan.

Ya, Hejja Refresh 100% dijamin selamat, bersih dan halal oleh Jakim.

Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Namun, kami ada pelanggan yang dah mula nampak kesan seawal 3 hari.

Hejja Refresh 100% bebas daripada bahan kimia merbahaya kerana bahan-bahan adalah 100% dari ekstrak nenas dan bahan alga merah. Dan juga mempunyai Lab Test pengesahan selamat untuk di amalkan.

Sekotak ada 15 sachet untuk kegunaan 15 hari.

Hejja Refresh berbau seperti Nenas, kurang masam dan juga kurang manis, sedikit bergas kerana elemen frizzy untuk memudahkan ia larut seperti eno.

Hejja Refresh tidak menggunakan sebarang pewarna tambahan.

Hejja Refresh mengandungi 2% kandungan Nano Sugar yang selamat untuk di ambil oleh pesakit Diabetis. Namun sekiranya pesakit di bawah kategori Diabetis kronik, sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

Hejja Refresh berbentuk serbuk yang boleh larut sendiri.

Ia boleh diambil seawal umur 12 tahun dan ke atas.

Boleh tiada masalah, cuma di cadangkan minum selang hari.

Boleh. Kerana Hejja Refresh tidak mengandungi sebarang hormon dan tidak mengganggu hormon.

Kurangkan atau jarakkan pengambilan minuman yang berkafein, beralkohol dan berkarbonat untuk mendapat kesan pantas.

Jika berhenti pengambilan bermakna Resdung mungkin sudah terkawal, maka pengguna perlu mengawal dari segi persekitaran yang boleh mencetuskan kembali Resdung menjadi aktif. Mengikut pengalaman pengguna kami, yang sudah berhenti minum Hejja Refresh Resdung semakin terkawal dan tidak kembali aktif atau semakin teruk.

Resdung adalah kerana hidung menjadi terlalu sensitif kepada pelbagai faktor persekitaran. Antaranya ialah, cuaca, habuk, lembapan, bau dan makanan. Setiap individu mempunyai tahap sensitiviti yang berbeza, jadi pengidap Resdung perlu mengenal pasti faktor yang mana menjadikan Hidung mereka terlebih sensitif, maka dalam masa mereka mengamalkan Hejja Refresh di nasihatkan untuk menjaga dan mengelakkan dari faktor yang mengaktifkan resdung mereka supaya ikhtiar mengawal Resdung dengan Hejja Refresh dapat bertindak dengan baik.

Proses postage mengambil masa 2 – 5 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 2 – 3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon Whatsapp Customer Service kami di +6019-6069607